Menu
Your Cart

Wat Zijn FIFA Coins?

FIFA Coins - Wat Kun je Ermee?

 

FIFA Coins worden in FIFA 23 gebruikt om nieuwe spelers te kopen. Jij kunt in het spel zelf een sterk team samenstellen van jouw favoriete spelers. Met FIFA Coins betaal jij om deze favoriete spelers vrij te spelen en vervolgens toe te voegen aan jouw Dream Team. Wij zijn het adres voor FIFA Coins dankzij onze snelle en betrouwbare levering, bovendien zijn wij de goedkoopste aanbieder van FIFA munten.

Wat is FIFA 23?


Al decennia is FIFA een bekend spel in de wereld van gamen op computer en console. Vooral op de XBOX One/Series X|S en PlayStation4 en PS5 is het voetbalspel populair en heeft het inmiddels miljoenen actieve online spelers. Waar je vroeger alleen lokaal tegen anderen kon spelen is het bij FIFA ook mogelijk om online een wedstrijd te spelen. Je gaat hierbij de strijd aan met spelers uit heel de wereld, van Europa tot Noord-Amerika en van Azie tot Afrika. Maar waar je ook bent, je hebt natuurlijk wel het ultieme team nodig. En wij helpen jou erbij.

Dankzij de nieuwe toevoegingen aan FIFA 23 is het makkelijker dan ooit om zelf een team samen te stellen waarmee jij online wedstrijden kunt spelen of gewoon lokaal de strijd met vrienden aangaat. Zo kun je tegenwoordig spelers kopen met FIFA Coins. Spelers kosten al snel duizenden Coins en het verzamelen van deze Coins kan veel uren kosten. Om te voorkomen dat je hier tijd aan kwijtbent maar toch kunt beschikken over jouw Dream Team dan is het slim om FIFA Coins te kopen. Je bespaart veel tijd aan wedstrijden die je tegen je zin moet spelen en kunt in een keer starten met het ultieme team. En dat allemaal dankzij onze snelle levering van FIFA munten.

 

Wat is FIFA Ultimate Team?


FIFA-Spelers zijn over het algemeen ook groot voetbalfans en zijn supporter van een club of groot fan van een bepaalde speler. Het is geweldig wanneer je met jouw favoriete team of speler het veld op kunt, je kent alle ins en outs van het team en weet precies wat je moet doen om een wedstrijd te winnen. Bij FIfa Ultimate Team draait alles om het samenstellen van een perfect team waarmee jij het veld op gaat en het opneemt tegen het Ultimate Team van een ander. Afhankelijk van jouw speelvaardigheden en de spelers die je op het veld hebt staan ga je de wedstrijd winnen, verliezen of speel je gelijk. Wij helpen je om vaker te winnen.

Je kunt je winkansen natuurlijk versterken door veel te oefenen met het spel en dag en nacht te spelen. Maar een veel snellere en efficientere manier om jouw spel te verbeteren is door betere spelers op het veld te zetten. Een sterspeler zoals Messi is natuurlijk beter dan de linkeraanvaller van Sparta Rotterdam, met FIFA Coins kun jij jouw team de boost geven die het nodig heeft om andere FIFA-spelers omver te spelen en iedere wedstrijd te winnen - daarom zijn wij er.

 

Wat zijn FIFA Coins?


De FIFA Coins zijn nodig om spelers aan een team toe te voegen. Je kunt zo veel spelers kopen als jij zelf wilt, maar iedere speler kost al snel enkele duizenden FIFA Coins. Vooral de beste spelers zijn erg duur, ook hierbij geldt dat Messi een hogere waarde zal hebben dan de linkeraanvaller van Sparta Rotterdam. Vaardigheden staan gelijk aan een hogere prijs, voor een Ultimate Team vol sterspelers heb je dan ook een groot aantal FIFA Coins nodig die je niet zomaar zult vrijspelen in FIFA 23. Omdat het verzamelen van munten gigantisch lang duurt kan het al snel weken duren voordat je genoeg hebt voor een speler, laat staan een heel team. Wacht daarom niet langer!

Door FIFA munten te kopen kun je voorkomen dat je zo ontzettend lang moet wachten voordat je een goed team op het veld hebt staan. Dankzij de munten stel je in een handomdraai een team samen dat hoort bij het niveau waarop jij speelt. Als je al jaren actief bezig bent met FIFA dan is het natuurlijk belangrijk om een team samen te stellen dat goed aansluit bij jouw vaardigheden. Een sterspeler met FIFA word je alleen als je ook echt een Ultimate Team op het veld hebt staan. Ga daarom ook voor het ultieme team en maak een combinatie van jouw favoriete spelers en de beste spelers van de wereld. Koop FIFA Coins en wees verzekerd dat je binnen korte tijd het team hebt waar jij van droomt.

 

Voor- en nadelen van FIFA Coins kopen


Wat zijn de voordelen?
Het grootste voordeel van het kopen van FIFA Coins is natuurlijk de snelheid waarop je jouw team kunt samenstellen. Waar je er normaal maanden overdoet om 100K of 1 miljoen FIFA Coins bij elkaar te spelen voeg je bij ons simpelweg een pakket aan je winkelwagen toe, reken je af en zul je binnen 5 minuten de Coins in jouw portemonnee ontvangen. Snelle en betrouwbare service staat bij ons voorop, wij doen er alles aan om de Coins zo snel mogelijk toe te voegen en laten je niet onnodig lang wachten. Het kost maximaal 5 minuten voordat wij de Coins aan jouw portemonnee kunnen toevoegen, je zult dus niet direct beschikken over de Coins maar deze wel binnen zeer korte tijd ontvangen. Neem contact met ons op als dit niet het geval is.

Een ander voordeel is de lage prijs van onze FIFA Coins. Bij de meeste aanbieders betaal je al snel twee keer zo veel voor de Coins, bij ons vind je altijd de laagste prijs voor de grootste Coins-pakketten. Zo helpen wij jou om met een zeer laag bedrag een Ultimate Team samen te stellen dat bestaat uit de beste spelers.

De hoge waarde van onze pakketten maakt het een fantastische aankoop. Zo zorgen wij er voor dat er geen risico is dat jouw account wordt verbannen, wij doen er alles aan om de Coins-aankoop zo natuurlijk mogelijk te laten lijken om dit te voorkomen. Dit maakt onze een betrouwbare verkoper.

Wat zijn de nadelen?
Het nadeel ervan is dat je munten afgepakt kunnen worden.
Die kans is zeer klein. Door onze nieuwe leveringmethode hebben we sinds FIFA 21 geen klachten mogen ontvangen.

Je ontvangt een waarschuwings email als ze er achter komen.
Wanneer dit gebeurt kun je ons het beste een berichtje sturen zodat we je kunnen helpen met het terughalen van de munten.
Snel geleverd
Free delivery over $100
100% Veilig
Best security features
Live Chat Support
Hassle free returns
Bonus FIFA Munten
FIFA 23 Launch Aanbieding: Ontvang 5% Extra munten bij bestellingen boven de 50 euro!